Touch Up Service
nieuws

Touch Up Service

THE NETHERLANDS & BELGIUM ONLY

Als voormalig party princess boss weet ik als geen ander hoe vervelend het is je pruiken nog te moeten onderhouden na een druk weekend vol feestjes. Een goede pruik maakt of breekt je look, dus je wilt natuurlijk dat je pruiken er zo goed mogelijk uit zien. Daarnaast zijn pruiken kostbaar en wil je ze zo lang mogelijk in een goede staat houden, of ben je misschien wel bang je pruik te verpesten door er zelf mee aan de slag te gaan. Vanaf januari 2024 bieden wij de perfecte oplossing op al deze problemen: een maandelijkse touch-up service. We leggen uit hoe het werkt:

Hoe het werkt

Onze Touch Up Service houdt dus in dat je elke maand een x aantal pruiken op een vooraf afgesproken moment naar ons toestuurt of brengt, wij ze binnen een x aantal dagen weer netjes hebben gemaakt en weer terug naar jou sturen. Je kan ook kiezen voor een combinatie van x touch ups en x volledige restyles per maand. We begrijpen dat niet iedereen iedere maand een volledige restyle wil afnemen; je kan daarom ook kiezen om een restyle plekje te reserveren eens per x maanden! Zo ben je altijd verzekerd van mooie pruiken en is er altijd plek! 

 

Een soort abbonement dus. Je betaald een vast bedrag per maand voor de touchups en restyles. Nu verschilt de prijs van een restyle natuurlijk per karakter, dus het verschil tussen jouw maandelijke "restylefee" en de kosten van de specifieke restyle worden opgeteld bij de factuur voor de maand waarin de restyle plaatsvind. Dit geldt ook voor eventuele extra kosten voor de touch ups (denk aan overmatige matting).

 

Voorbeeld: je neemt 4 touch-ups per maand en 1 restyle per 3 maanden af. De kosten per maand zijn dan als volgt:

€35 touch up fee x 4 = €140

De restyle fee is €100, verdeeld over drie maanden is dat €33,33, dit wordt afgerond naar €35.

Kies je voor ophalen, betaal je geen verzendkosten. Voor verzending betaal je €6,95 standaard verzending of €9,25 aangetekende verzending.

Je betaald dus €140+€35= €175 per maand (bij ophalen).

De restyle die je als eerst laat doen kost €122,50. Je hebt hier het grootste deel dan al van betaald met je abbonement, en betaald dan nog eenmalig de resterende €17,50 om zo de volledige €122,50 te hebben betaald. 

We spreken een moment af wanneer je jouw pruiken gedaan wilt hebben, bijvoorbeeld iedere laatste week van de maand, of iedere week één pruik aan het begin van de week.

Wanneer je een maand wat meer of minder pruiken wilt opsturen, kan dat in overleg ook en "verrekenen" we dat door de volgende maand minder/meer pruiken op te sturen. Wanneer de nood eens hoog is en je graag eens een extra pruik wilt opsturen zonder de maand erop minder te sturen, kan dat in overleg ook tegen een meerprijs.

Je kan deze service natuurlijk op ieder moment afzeggen, maar houdt rekening met een opzegtermijn van 3 maanden. Dit omdat we ongeveer 3 maanden vooruit boeken.

 

Wat houdt een touch up in?

Een touch up is niet zo "intensief" als een volledige restyle, maar zorgt er toch voor dat jouw pruik weer even mee kan en er weer netjes uitziet. Hij wordt dus niet gewassen of volledig opnieuw gestyled. 

Een touch up bevat:

- desinfecterende spray speciaal voor pruiken

- uitborstelen van de lengte, leave-in conditioner, en weer terug in model brengen.*

- bangs weer zo veel mogelijk terug in orginele staat herstellen, fly aways wegwerken, en weer goed vastzetten met stoom/haarlak

- afwerken met shinespray indien gewenst

 

Dit geldt voor pruiken met "normale" gedragen staat, in de volgende gevallen zal er extra toeslag bovenop de maandelijkse abbonementsprijs worden gerekend:

- meer dan gemiddeld klitten van de lengte

- bangs die "reconstructie" nodig hebben

- uitgezakte krullen die opnieuw gekruld moeten worden met een rollerset

 

Ook indien een gevlochten Elsa met tule opnieuw gevlochten moet worden en daarbij weer tule om de vlecht moet zal hier extra voor gerekend worden.

 

* Dit geldt niet voor updo's, Elsa vlechten in tule en Rapunzel vlechten. Bij vlechten met tule zullen alleen het einde van de vlecht uitgeborsteld worden.

 

 Hoe abboneer ik me?

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en samen een plan op te stellen. Vervolgens maken we een listing aan voor je die zich maandelijks herhaalt. Extra kosten worden per factuur verrekend.

 

Prijzen per maand*

Touch up per pruik €35

Restyle: €100 reserveringskosten**

 

Bovengemiddelde hoeveelheid klitten: vanaf €10

Nieuwe rollerset

Half: €15

Volledig: €30

Tule vervangen en restylen Elsa vlecht: €35

Tule vervangen en restylen Rapunzel vlecht: €150

 

Ik bied ook in-person pruiken-training voor performers! Wil jij jouw performers leren hoe pruiken te dragen? En wil je zelf, of samen met je performers, leren hoe je je pruiken tussen de feestjes door netjes houdt? Voor €100 exc btw kom ik 2,5 uur langs om al mijn tips en tricks met jullie te delen, en ervoor te zorgen dat je performers voortaan hun pruiken perfect dragen en behandelen.

 

*Prijzen zijn exclusief btw.

** De prijs van een restyle is minimaal 50% van de prijs van een nieuwe pruik. De uiteindelijke prijs hangt af van de staat van de pruik en het resterende bedrag wordt verrekend wanneer bekend is welk karakter een restyle krijgt. Indien er minder dan 1 restyle per maand wordt afgenomen, wordt de fee verdeeld over het aantal maanden tussen de restyles en afgerond op een rond bedrag.

 

Older Post
Restyle Services